Soltész rezső felesége lamm judit

Ez volt a legfontosabb!. Trevor olyan figura, amelyet még sosem játszottam, és általában szeretek ilyen szerepeket elvállalni. Minden olyasmit, ami másfajta kihívást jelent vagy amiben úgy kell viselkednem, ahogy a minde...

Ha Kilóg A Macska Nyelve

  1. Ha kilóg a macska nyelve teljes film

Winston, a macska furcsasága abban rejlik, hogy pontosan úgy ül, mint egy ember vasárnapi ebéd után. Még a nyelve is kilóg. Ez utóbbiról gyakran meg is feledkezik. Ha egy jóízűt akarsz nevetni, mindenképpen nézd végig Winston képeit! galéria Megnézem Összes kép (15) Macska, aki úgy ül mint egy ember 1 /15 Fotó megosztása: 2 /15 3 /15 4 /15 5 /15 6 /15 7 /15 8 /15 9 /15 10 /15 11 /15 12 /15 13 /15 14 /15 15 /15 Forrás: Bored Panda Vicces cicák még: Ufómacska sokkolja a világot 28 macska, akik annyira lusták, hogy az már fáj 15 macska, azt hiszik elbújhatnak az állatorvosnál Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg. Szeretnél értesítést kapni? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban. Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned: Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez.

Ha kilóg a macska nyelve teljes film

Figyelt kérdés Már más cicáknál is láttam ezt, kinél többször, kinél ritkábban... néha csak úgy ül és egy kicsit lóg a nyelve. Azt is hallottam, lehet, hogy fogfájás, de mások szerint egyszerűen csak lóg és kész!! ui. : próbáltam google-n is keresni, de csak szexoldalakat adott ki:((( 1/8 anonim válasza: Bocs, nem tudok válaszolni, de erre én is kíváncsi lennék, az én macskám nyelve is folyton kinn van. 2013. jan. 19. 14:14 Hasznos számodra ez a válasz? 2/8 baranyai boldizsár válasza: Akkor kifejezetten barátságos, "szerelmes" hangulatban van. Inkább valami betegség lehet, ha morog (fájdalom vagy rossz közérzet), és lóg a nyelve (rossz izomtónus, rosszullét, vagy hiányzanak az első fogai. Öreg macskának néha azért lóg ki a nyelve. ) 2013. 14:19 Hasznos számodra ez a válasz? 3/8 anonim válasza: Az enyém fiatal macska. Olyan, mintha néha elbambulna, mered a semmibe, és lóg a nyelve. Mintha azt gondolná, hogy "Most megzavartak tisztálkodás közben, jééé, ott repül egy légy! " 2013. 14:33 Hasznos számodra ez a válasz?

  1. Ha kilóg a macska nyelve 5
  2. Ha kilóg a macska nyelve 6
  3. Ahol a szivárvány véget ér teljes film
  4. A behajtók cbs reality online.com
  5. Ha kilóg a macska nyelve youtube

A legtöbb esetben nem kell aggódnia, ha kevés nyál folyik ki cicája száján, főleg ha ez korábban is előfordult. Vannak macskák, amelyek akkor nyáladzanak, ha különösen boldogok vagy idegesek. Tehát ha cicája nyáladzik, amikor dorombol, ez azt jelenti, hogy nagyon nyugodt és elégedett. De a túlzott nyáladzás annak a jele is lehet, hogy valami baj van kedvencével. Ha cicája váratlanul vagy rendellenes mértékben nyáladzani kezd, vigye állatorvoshoz. A macskák nyáladzásának több oka lehet, ezek közül négy lehetséges ok a következő 1. Szájbetegség és fogszuvasodás A macskák nyáladzásának gyakori okai a szájbetegség és a fogszuvasodás. A fogakra lerakódó fogkő dörzsölheti a macska szájának belsejét, ami miatt túl sok nyál termelődik. Ennek ellenőrzéséhez óvatosan húzza vissza a macska pofáját, és nézze meg a fogait. Ha a fogak köves felületűek vagy barnák, vagy a fogínyek pirosak vagy véreznek, vigye a cicát állatorvoshoz, mivel lehet, hogy kezelni kell, például el kell távolítani a fogkövet, és polírozni kell a fogait.

4/8 A kérdező kommentje: 14:33, az enyém is! Bár az is igaz, az enyém már ö, másik kérdés, lehet, ezt külön kéne tudom megnézni, hogy megvannak-e elöl a fogai? Nem tudom csak úgy elkapni és felhúzni az ínyét, nagyon ez az egy módja van? (gondolom igen). amúgy jó a kedve, tehát nincs semmi fájdalma... tényleg mintha csak túl okos macska:))) 5/8 anonim válasza: 100% Mikor nyalakszi, ugye kint a nyelve és elfelejti visszahúzni. Kicsi cicáknál is szokott ilyen lenni szopizásnál. Az enyémnek néha az alsó foga van kint, bulldogharapással. Olyankor nagyon buta pofija van. :) 2013. 15:25 Hasznos számodra ez a válasz? 6/8 anonim válasza: Enyém olyan elmélyülten dorombol, hogy aközben lóg ki a nyelve:) Aztán abbahagyja, nyelve meg marad kinn, míg zavartan észbekap és gyorsan nekikezd mosakodni:) 2013. 15:40 Hasznos számodra ez a válasz? 7/8 A kérdező kommentje:.. láttam már ismerős macskáját is, amelyik az ablakban ült, lógott a nyelve és merős szerint órákon át gubbaszt így a legteljesebb nyugalomban.

Különös lények a macskák. 8/8 Neuhauser László válasza: Az sttól függ, hogy mennyire lóg ki a nyelve. Ha éppen csak "kidugja", akkor nincs baja, ez "mosdáskor" és kiscicáknál szopizáskor gyakran előfirdul.. Ha nagyon kilóg, akkor lehet, hogy beteg, de akkor ez látszik is rajta. Egyébként én már láttam kutyamód lihegni is macskát, pl. fialláskor, meg amikor melegben ült 2013. 20. 00:11 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Általánosságban elmondható, hogy a következő tünetek jelentkezésénél érdemes egy állatorvosi vizsgálatra elvinni a cicát: Erős, barna fogkő, különösen, ha az állat nyála is sokat folyik. A nehézkes evés, a gyulladt, piros íny komoly fogászati betegségeket jelezhetnek. Szokatlanul édes vagy gyümölcsös lehelet utalhat cukorbetegségre, különösen, ha a cica nagyon sokat iszik, és túl sűrűn vizel. Olyan szájszag, ami vizeletre emlékeztet, valamilyen vesebetegségre utalhat. Szokatlanul rossz szájszag, ami mellett megfigyelhető hányás, étvágytalanság, és sárgás elszíneződés a szaruhártyán vagy az ínyen máj problémát jelezhet. Ha a cica sokat piszkálja a száját. A kezelés függ az állatorvos által felállított diagnózistól. Ha a fogkő a bűnös, akkor a cicának egy profi tisztításra van szüksége. Ha a kiváltó ok valamilyen betegség az állat beleiben, májában, veséiben vagy tüdejében akkor mindenféleképpen beszélj az állatorvossal, hogy mi szükséges a mihamarabbi gyógyuláshoz. Vissza a kategória többi kérdéséhez » Vissza a többi kérdéshez »

ha kilóg a macska nyelve magyarul
Wed, 08 Sep 2021 03:36:19 +0000