Soltész rezső felesége lamm judit

Ez volt a legfontosabb!. Trevor olyan figura, amelyet még sosem játszottam, és általában szeretek ilyen szerepeket elvállalni. Minden olyasmit, ami másfajta kihívást jelent vagy amiben úgy kell viselkednem, ahogy a minde...

Az Emberi Értékelés Hubbard Féle Táblázata

  1. A túlélés tudománya előadások
  2. Tónusskála, egy táblázat, amivel előre jelezhető az emberi viselkedés - Szcientológia Neked

És egy bizonyos módon viselkedik sok dologgal kapcsolat- ban. Ez 0, 5 a skálán. Amikor egy ember még nincs annyira lent, hogy bánato s lenne, de ráébred, hogy veszteségek fenyegetik, vagy tartósan megrekedt ezen a szinten múltbeli veszteségei hatására, akkor azt mondhatjuk, hogy félelemben van. Ez 1, 0 körül van a skálán. A 3

A túlélés tudománya előadások

Az emberismeretet sehol sem tanítják, pedig túlélésünk szempontjából a legeslegfontosabb tudás. Nagyon sok múlik azon, milyen emberekkel vesszük körül magunkat. Egy egész élet tönkremehet attól, ha romboló hatású emberek vesznek minket körül. Tanulj emberismeretet! Ez a tudás elérhető számodra is!

A Szcientológia arra való, hogy használják. Ez egy gyakorlati filozófia, olyan valami, amit az ember végez. Ezeknek az adatoknak az alkalmazásával ön képes megváltoztatni az állapotokat. Ezt a tudást emberek milliói használják, akik mind tenni akarnak valamit a maguk körül látott állapotokkal kapcsolatban. Õk tudják, hogy az élet jobbá tehetõ. És tudják, hogy a Szcientológia mûködik. Használja a füzetben található adatokat önmaga és mások segítésére, és ön is tudni fogja. N EMZETKÖZI E GYHÁZ A legkö zeleb bi Szcie ntoló gia egyházn ál vagy misszi ónál megérté sének növelését szolgáló tanfolyamok, illetve további anyagok állnak rendelkezésre, amelyekkel bõvítheti tudását. A címek listája elérhetõ:. www H ányszor hallotta, hogy valaki azt mondja: "Nem értelek. " Néha úgy tûnik, embertársaink között az ésszerûtlen, elõreláthatatlan cselekedete k a bevett szokások. Tény, hogy soha nem létezett mûködõképes módszer az emberi maga- tartás százszázalékos elõrejelzésére – egészen mostanáig. L. Ron Hubbard épp ilyen módszert fejlesztett ki, és ez alkalmazható minden emberre, kivétel nélkül.

  • Az emberi értékelés hubbard file táblázata youtube
  • Meddig jár a gyerektartás 2020
  • Az emberi értékelés hubbard file táblázata pdf
  • Az emberi értékelés hubbard file táblázata 6
  • Különleges tanfolyam az emberi értékelésről - L. Ron Hubbard
  • Konyhai kisegítő állás ausztriában - állás - állást kínál apróhirdetések
  • Munkácsy újratöltve – megújult kiállítás a Nemzeti Galériában – kultúra.hu
  • Az emberi értékelés hubbard file táblázata de
  • Hány nap alatt kel ki a csirke 5
az emberi értékelés hubbard file táblázata full

Tónusskála, egy táblázat, amivel előre jelezhető az emberi viselkedés - Szcientológia Neked

Ezeknek az adatoknak a segítségével pontosan meg lehet jósolni a házastárs, egy lehetséges üzletfél, alkalmazott vagy barát magatartását – mielõtt még elkötelezné magát egy kapcsolatra. Az emberi kölcsönhatások kockázata teljesen kiküszöbölhetõ, vagy minimálisra csökkenthetõ, ameny- nyiben ön képes tévedhete tlenül megjósolni, hogyan viselkednek az emberek. A jelen füze t megértés e és a benne foglalt informáci ók felhasználása révén az emberi viszonyok minden vonatkozása t ermékenyebbé és kielégítõbbé válik. Tudni fogja, hogy kivel társuljon, kit kerüljön el, és képes lesz segíteni azokon, akik elmerültek a másokkal való kellemetlen helyz etekben. Kép zel je el, hogy nagyon rövid idõ múlva tudni fogja, hogyan viselkednek majd az emberek bármely adott helyzetben. Ön képes erre. Minden egyes alkalommal.  2 A T ÓNUSSKÁLA Tónusskála – ami létfontosságú eszköz az élet minden olyan területén, amelyben embertársainknak része van – egy olyan skála, amely megmutatja az egymást követõ érzelmi tónuso- kat, amelyeket egy ember át tud élni.

Amint azt akkoriban megfogalmazta: "A Dianetika egyre csak fejlődött, nemcsak az egyéni processzing területén, hanem az összes többi dinamikán is. Rá kell jönnünk, hogy minden dinamika egy-egy teljes tárgykör. És két-három hónapja ráébredtem, hogy a Harmadik dinamikát még nem is vizsgáltuk meg alaposan. Egy teljes tudomány bújt meg a Harmadik dinamikában; egy teljes tudomány. " Ettől kezdve párhuzamosan haladt az Első és a Harmadik dinamika kutatása, és a két területen folytatott tanulmányok egymást erősítették. Annak felfedezése, hogy az Életenergia a fizikai univerzumtól elkülönülten létezik, még világosabbá tette a csoport valódi természetét: a csoport maga is egy életentitás, amely teljesen eltérő a MEST-től. Ezenkívül az egyénhez hasonlóan a csoport is megkísérli meghódítani a fizikai univerzumot, és az ennek során elszenvedett minden egyes kudarcot enturbuláció és a tónus csökkenése követi. E felfedezéseket egy korszakalkotó esszésorozatban foglalta össze, amelynek részeiben leírja, hogyan kell magas tónusú csoportot létrehozni és fenntartani.

De amikor hazamegy, nincs mit csinálnia, és a tónusszintje visszaeshet az Unalomra, mert csak ül a kanapén, és tévét néz. Na most, mondjuk, hogy ez az unott ember állást szerez, és valami olyat csinál, amit mindig is akart. Az új állás megváltoztatja a tónusát egy hosszabb időszakra. Minden reggel felkel, és örül annak, hogy dolgozni mehet. Beszélget azokkal az emberekkel, akikkel dolgozik, és lehetősége van arra, hogy új emberekkel találkozzon. Ez az új életmód hosszabb időre fenn tartja őt egy magasabb szinten a Tónusskálán. Lehet, hogy dühös vagy szomorú vagy unott a nap folyamán, de ez nem tart sokáig, mivel van egy munkája, amit szeret, és az újra felhozza őt a 3, 5-re (Erős érdeklődés). Tehát minden egyes személynek van egy átlagos viselkedési szintje, és ezt keressük, amikor olvassuk ezt a táblázatot. Mindenki lehet dühös egy rövid időre. De az, aki 1, 5-ön (Düh) van a Tónusskálán, ezen a szinten van éjjel-nappal. Ahogy egy személynek van egy átlagos tónusszintje, éppúgy van átlagos tónusszintje egy családnak vagy egy csoportnak, amelynek ő is része.

az emberi értékelés hubbard file táblázata 6

Ne mondja meg az embereknek, hogy hol vannak rajta! Ez tönkreteheti őket. Hagyja, hadd végezzék el a saját vizsgálataikat!

Thu, 09 Sep 2021 19:39:05 +0000