Soltész rezső felesége lamm judit

Ez volt a legfontosabb!. Trevor olyan figura, amelyet még sosem játszottam, és általában szeretek ilyen szerepeket elvállalni. Minden olyasmit, ami másfajta kihívást jelent vagy amiben úgy kell viselkednem, ahogy a minde...

Aranyhomok Szálloda Mediterrán Étterem Kecskemét

  1. Kecskemét Hotel Aranyhomok Business & Wellness
  2. Aranyhomok Szálloda, Mediterrán Étterem - Kecskemét - TourMix.hu
  3. Gasztronómia - Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel
  4. Aranyhomok Business Wellness Hotel Kecskemét - Szallas.hu
  5. Aranyhomok Business City-Wellness-Hotel, Kecskemét – 2021 legfrissebb árai

Családoknak is ideális FONTOS TUDNIVALÓ! Tájékoztatjuk a kedves vendégeket, hogy a szabadidős céllal érkező szállóvendégeink bejelentkezéséhez 18 éves kor felett szükséges a védettségi igazolvány és az azon szereplő adatok személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatása. Ennek hiányában vagy bemutatásának megtagadása esetén, nem áll módunkban a vendéget a szállodánkban fogadni. Az üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal érkező vendégeink számára továbbra is szükséges az utazás célját igazoló dokumentumot bejelentkezéskor bemutatni és nyilatkozni utazásának céljáról személyenként. Ezek hiányában nem tudjuk fogadni a vendéget. Az Aranyhomok Business és Wellness Hotel **** Kecskemét főterén található - amely az ország egyik legszebb tere - 5 különböző felekezetű templommal körülvéve. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a "Hírös város" látványosságai könnyen megközelíthetők, akár gyalogosan is. A kedvező elhelyezkedés és a barátságos kiszolgálás tette a szállodát ismertté és kedveltté a városba utazók körében.

Kecskemét Hotel Aranyhomok Business & Wellness

A szálloda a nevét arról a tájegységről kapta, ahol Kecskemét elhelyezkedik: a Duna-Tisza Közti Homokhátságon, az un. "aranyhomokon". Az Aranyhomok Business és Wellness Hotel **** wellness központja igazi kikapcsolódást és felfrissülést nyújt. A szállóvendégek a 12 méteres úszómedencét a hozzá kapcsolódó pezsgőfürdőt, aromás gőzfürdőt, fényterápiás szaunát, infraszaunát, kondicionáló termet ingyenesen használhatják. Térítés ellenében vehetik igénybe a szoláriumot valamint speciális masszázsok széles választékát és hydroxeur kádban történő kezeléseket is. Wellness Centrum nyitva tartása: Hétfő-Kedd: 17. 00-21. 00, Szerda-Csütörtök: 15. 00, Szombat: 10. 00-22. 00, Vasárnap: 8. 00-20. 00 óráig. A szállodában 24 órás recepció, mosatási lehetőség várja a vendégeket. Az autóval érkezők részére külön díj ellenében a zárt kertparkolóban van lehetőség parkolni (a helyek korlátozottak, ezért tanácsos előre lefoglalni). Nagyobb rendezvények esetén a közelben található nyilvános parkolóház vehető igénybe.

Aranyhomok Szálloda, Mediterrán Étterem - Kecskemét - TourMix.hu

  1. Elektromos átfolyós vizmelegito mosogató alá
  2. Aranyhomok szálloda mediterran étterem kecskemét
  3. Bogyó és babóca marcipán figurák készítése
  4. Vizsgáljuk az írásokat naponta 200 million
  5. Bob Proctor: Nem a pénz boldogít! c. könyv I Pongor Publishing
  6. Aranyhomok Business Wellness Hotel Kecskemét - Szallas.hu
  7. Dr végh istván ügyvédi iroda
  8. Egy Kis Szívesség Könyv Online

Gasztronómia - Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel

Aranyhomok Business Wellness Hotel Kecskemét - Szallas.hu

Szállodánk Mediterrán étterme a hét minden napján ínycsiklandó élményekkel gazdagíthatja pihenését, kulináris kalandokkal egészítheti ki üzleti programját. Legyen szó akár egy vidám családi ebédről, vagy egy üzleti vacsoráról, az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel gasztronómiai kapuja minden vendég előtt nyitva áll. A magyar és nemzetközi konyha ínyencségeit felsorakoztató kínálatunk felöleli az alföldi specialitások színét-javát, a Kecskemétet és környékét méltán jellemző italkülönlegességeket, vagy a mediterrán hangulatot idéző, könnyed, színes fogásokat egyaránt. Éljen át Ön is egy hívogató gasztronómiai kalandot Kecskemét szívében! Nyitva tartás Hétfőtől-szombatig: 7:00-14:00 és 18:00-22:00 Vasárnap: 7:00-14:00 között Teakínáló Új szolgáltatásunk: teázási lehetőség a hallban a hideg hónapokban külön térítés nélkül. Készítse el, üljön le vele a könyvtárban, vigye fel a szobájába, vagy fogyassza el a Lobby bárban, közben próbálja ki különleges társasjátékainkat, kártyáinkat! Letölthető anyagok: Étlap Félpanziós étlap Gyerekétlap Itallap Borlap

Aranyhomok Business City-Wellness-Hotel, Kecskemét – 2021 legfrissebb árai

07. 17. 17. Nyugi Tanya Magyartés 3 nap/2 éjszaka 15 - 4. 000, - Ft/fő/éj között: Írd meg milyen időszakra, hány főre érdeklődsz, ellátás nélkül, parkolással Érvényes: 2021. 26. 17. Szállodák Kecskeméten és környékén hirdetés 262 értékelés A négycsillagos Hotel Aquarell Cegléden, a termálfürdővel átellenben különböző... 31 értékelés 44 értékelés Kecskemét új, exkluzív szállodája, a Granada Wellness, Konferencia és Sport Hotel a belvárostól... Látogass el Facebook és Google+ oldalunkra is Keress bennünket a Google+-on!

Aranyhomok Business City-Wellness-Hotel Foglaljon szállást fantasztikus áron. Csapjon le a vendégektől 8, 4 pontot kapott Aranyhomok Business City-Wellness-Hotel álomáraira. A kezdéshez. 8, 4 Nagyon jó 480 értékelés Amiért a vendégek odavoltak: "Remek dizájnos szoba. Szép kilátás a városra. Közel van parkok sétához vagy bulizóhelyek kikapcsolodáshoz. Reggeli vacsora kiváló felszolgálás is nagyon tökéletes" Dániel Magyarország "A reggeli változatos, finom volt. A reggelire biztosított időintervallum is nagyszerű (6. 30-10. 00). A nagy forróságban jól esett a szálloda halljában elhelyezett friss limonádé. " Mihály "Nagyon tetszett a szobánk, bár arra számítottunk, hogy franciaágy lesz egybeálló matraccal. " Richárd "A reggeli és a vacsora nagyon ízletes volt, a szálloda elhelyezkedése tökéletes, a belváros szívében. A személyzet nagyon udvarias. " Péter "A kristályvíz az étteremben és a wellness pultnál igazi különlegesség. A reggeli változatos, bőséges volt, folyamatosan újratöltve. A személyzet kedves és segítőkész volt.

Wed, 08 Sep 2021 12:26:03 +0000